Speltbroodjes met ricotta-spinaziespiegelei
INGREDIËNTEN
(voor 4 personen)
- meerdere sneden Tricol’OR Spelt of Spelt Integraal
- 400 gram ricotta
- 4 el olijfolie
- 2 teentjes look geperst
- 200 gram spinazie
- enkele takjes verse tijm
- 3 el gehakte peterselie
- peper
- zout
- 8 eieren
- 2 el gehakte munt
- chilipoeder
BEREIDING
- Snij de sneetjes Tricol’OR Spelt in driehoekjes.
- Meng de ricotta met de olijfolie, de look, de gesnipperde spinazie, tijm en peterselie.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel het mengsel over 4 vuurvaste schaaltjes.
- Breek 2 eieren bovenop het mengsel in elk schaaltje.
- Plaats in een voorverwarmde oven van 180°C, gedurende 15 minuten.
- Haal de schaaltjes er pas uit als het eiwit gestold is.
- Garneer met fijngesnipperde munt, chilipoeder en dien op met sneetjes Tricol’OR.
- Smakelijk!