De smaakmagie van het Noorden

Heb jij dit diepdonkere desembrood al geproefd? Het ambachtelijke Nordic smaakt heerlijk pittig, is zwart als de donkerste (noorder)nacht en zit boordevol magie. Geen beter brood om je dag mee te beginnen!

Leer ons Noorse desembrood kennen in het volgende filmpje:

De magie zit 'm in de samenstelling

Niet alleen de geur en kleur werken betoverend, ook de samenstelling doet je smaakpapillen dansen: Nordic is rijk aan pitten, zaden en granen voor een magische start …

Wist je dat ...

… Nordic gevuld is met bergen zaden, granen en pitten? Net dat maakt het typisch Noors. Het is het enige desembrood in ons gamma met zo’n unieke, uitgesproken smaak.

… de toevoeging van tarwemout het desembrood zo zwart kleurt als de donkerste noordernacht?

… zijn kruidige smaak perfect samengaat met de zoute toets van vis? Doe als een echte Noor en beleg eens een boterham met zalm voor het ontbijt.

Heerlijke recepten

Haal jouw portie magie nu bij je Warme Bakker!

Recepten voor elke honger

Foto van ingesneden brood gevuld met tuinkruiden en besprenkeld met olijfolie

Brood in kruidig BBQ-jasje

Snijd het brood in dambordpatroon, tot juist onderaan. Snijd de tuinkruiden fijn en vul het brood ermee. Bestrooi met zout en peper en besprenkel bovenop en binnenin met voldoende olijfolie. Gril indirect op 180 °C gedurende 15 minuten (tot wanneer het brood warm is vanbinnen).
Dessert met restjes cake, ricotta en blauwe bessen

Verfrissend dessert met restjes cake

Heb je restjes cake in huis? Maak dit verfrissend dessert met smeuïge ricotta en verse blauwe bessen!

Broodje met gerookt hammetje en tartaar

Formavit, alle vitaliteit in één broodje

Sintshake met speculaas

Met deze sintshake maak je de komst van Sinterklaas extra speciaal.

Gepekelde zalm met venkel en mierikswortel

Gepekelde zalm met venkel en mierikswortel
volkorenbrood met plattekaas, schijfjes radijs en vers gehakte bieslook

Fris broodje Brussel

Snij de radijzen in plakjes en hak de bieslook fijn. Beleg een sneetje Floraplus met plattekaas. Schik daarop de plakjes radijs. Werk af met peper en vers gehakte bieslook.