De smaakmagie van het Noorden

Heb jij dit diepdonkere desembrood al geproefd? Het ambachtelijke Nordic smaakt heerlijk pittig, is zwart als de donkerste (noorder)nacht en zit boordevol magie. Geen beter brood om je dag mee te beginnen!

Leer ons Noorse desembrood kennen in het volgende filmpje:

De magie zit 'm in de samenstelling

Niet alleen de geur en kleur werken betoverend, ook de samenstelling doet je smaakpapillen dansen: Nordic is rijk aan pitten, zaden en granen voor een magische start …

Wist je dat ...

… Nordic gevuld is met bergen zaden, granen en pitten? Net dat maakt het typisch Noors. Het is het enige desembrood in ons gamma met zo’n unieke, uitgesproken smaak.

… de toevoeging van tarwemout het desembrood zo zwart kleurt als de donkerste noordernacht?

… zijn kruidige smaak perfect samengaat met de zoute toets van vis? Doe als een echte Noor en beleg eens een boterham met zalm voor het ontbijt.

Heerlijke recepten

Haal jouw portie magie nu bij je Warme Bakker!

Recepten voor elke honger

Broodpizza verse tomatensaus

Brood over? Maak er knapperige broodpizza’s mee.

Smørrebrød met biefstuk en gepofte trostomaten

Was de trostomaten en maak de sla schoon. Leg de tomaten in een vuurvaste schotel. Meng een scheut olijfolie met balsamicoazijn en een snuifje rietsuiker en schenk bij de tomaten. Plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Ciseleer de sla: rol de bladeren op en snijd ze in fijne reepjes.

Broodje gegrilde kip met mango

Heerlijk voor wie wil lijnen of energie krijgen.

Bruschetta met prosciutto San Daniele

Voor de saus: Bak de gesneden sjalot. Voeg de tomatenblokjes, look en kappertjes toe en kruid met de peterselie en rozemarijn. Laat 30 minuten sudderen. Rooster het Nordic-brood. Besmeer met de saus en leg er een plakje prosciutto-ham bovenop.