Bak met echte bakkersbloem

“Waar kan ik de bloem van Ceres kopen?”, vragen hobbybakkers vaak, “Want ik wil dezelfde kwaliteitsbloem als mijn bakker.” Goed nieuws: je kan onze Boerenbrood-bloem nu bestellen bij jouw Warme Bakker.

Met onze populaire Boerenbrood-mengeling maak je een lekker, lichtbruin brood. Het kruim is gelijkmatig en zacht, waardoor zowel klein als groot dit brood gezapig naar binnen spelen.

Naast tarwe-, rogge- en moutbloem bevat deze bloemsoort ook tarwezemelen en -gluten. De Boerenbrood-bloem is verkrijgbaar in zakken van 10 kilo bij jouw Warme Bakker (enkel op bestelling).

Het recept en meer details vind je hier.

Hou je niet van zelf kneden of bakken? Haal een dagvers brood bij jouw Warme Bakker, recht van het rek. Rep je naar de dichtstbijzijnde bakker.

Smakelijk (en succes)!

Recepten voor elke honger

Tomatensoep en Cegrano brood met ansjovisboter

Tomatensoep met ansjovisboter

Verwarm je met deze hartige soep en Cegrano brood.

Hartige broodlolly’s

Wist je dat je met brood de leukste tussendoortjes kunt maken? Probeer het recept van deze hartige broodlolly’s maar eens uit: gezond én lekker!
Verloren croissant

“Verloren croissant” voor Valentijn

Heb jij al een cadeau voor Valentijn? Met deze "verloren croissant" uit de oven, breng je je geliefde heerlijk ontbijt op bed.

Speltpistolet met kruidige vissalade

Laat je omverblazen door spelt!

Halloween: zet eens je tanden in een mummie

In griezelige mummiefilms wil je liefst zo ver mogelijk van de mummie weg blijven. Dat geldt niet voor deze heerlijk zoete mummie. En hij is nog eens heel makkelijk om te maken.

Fit broodje met paprikaspread & tataki van rund

Sporto, het brood voor sporters en fijnproevers