Stokbrood met scampi en paprikasalsa

INGREDIËNTEN
  • 4 kleine Ador-stokbroden
  • 2 rode paprika’s gepeld
  • Peper en zout
  • Snuifje gerookt paprikapoeder
  • 8 scampi’s
  • 4 el bloem
  • 1 eiwit
  • 4 el panko
  • 1 dl sojaolie
  • 4 el Griekse yoghurt
  • Borage Cress
BEREIDING

Voor de paprikasalsa: Rooster de paprika en hak ze in stukjes. Kruid met peper, zout en een snuifje gerookt paprikapoeder.

Voor de scampi’s: Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Paneer de scampi’s door ze in bloem te wentelen en aansluitend in eiwit en panko. Bak de scampi’s goudbruin in sojaolie.

Verdeel de stokbroden in twee en snijd ze doorlangs. Beleg ze met yoghurt en verdeel daarover de paprika. Beleg met de scampi en werk af met Borage Cress.