Pimp je picknick

Het picknickseizoen is weer open. Tijd om toffe gadgets te kopen. Zo kan je ook op verplaatsing smullen van jouw favoriete broodje, sandwich of pistolet. Santé!

Lunchbox to go (in style)

Bewaar je brood in stijl – in een coole brooddoos dus. De duurzame, roestvrijstalen Three-in-One ECOlunchbox heeft maar liefst drie stapeldelen waarmee je handig kunt puzzelen en variëren. Wil je zeker zijn dat niemand jouw eten toevallig oppeuzelt? Kies dan voor de Personal Lunch Box, met de grote B van brood(doos). Of met eender welke andere letter van het alfabet.

Mes, lepel, vork … spork

Met dit White Gold bamboe bolletjesbestek heb je een streepje voor. Je koopt dit schattige trio namelijk in tien ecologische stuks, waardoor iedereen kan meegenieten. Hou je van het stevigere werk? Dan zul je smullen van de survivalwaardige Spork titanium: een lepel, vork én mes in één. Zo loopt jouw picknick lekker gesmeerd.

Beestige bordjes

Gaan de kindjes mee? Trakteer hen op een beestige dipPLATE™ – andere koters zullen groen (blauw, rood of oranje) zien van jaloezie. Brood en ander lekkers kunnen gewoon op het bord, dipsausjes blijven mooi zitten in het koddige dierenkopje. Voor liefhebbers van ecologische eenvoud, past de bamboe Gusto Lunch Set perfect in het picknickplaatje.

Brood op de plank

Eet of snij je graag op een plankje? Dan is deze boterham uit het juiste hout gesneden: de Cutting Board Sandwich. Voorzichtige types kunnen tekenen voor het romantische porseleinen plankje ‘Happy Together’ van de Belgische ontwerpster helen b.