Ontbijt wereldwijd
Afhankelijk van waar je bent, brengt het ontbijt een ander assortiment. Benieuwd wat mensen eten in Spanje, Vietnam en Turkije? En of elk land even tuk is op brood als België en Nederland?
Culinair journaliste Mara Grimm neemt je mee op een wereldreis vol hartige en zoete ochtendrecepten – al dan niet met brood. Van fruit platter met bananentosti uit Azië tot menemen uit Turkije en een uitsmijter uit Nederland. Ontdek hier een selectie succesrecepten.
Wil je meer (w)eten? Dan is haar boek ONTBIJT helemaal jouw cup of tea:
“In ONTBIJT duikt Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Wanneer is het ontbijt als maaltijd ontstaan? Wat is er sindsdien veranderd? En waarom is het nu opeens ‘the hippest of all meals’? Daarnaast gaat Grimm op zoek naar de lekkerste gerechten voor in de ochtend, vertelt ze hoe ze zijn ontstaan én hoe je ze het beste kunt bereiden.”
Bronnen:
Libelle Lekker (september 2016) - MaraGrimm.nl