Haal snel een lekker zonnetje in huis

Het brood van je Warme Bakker is altijd iets om naar uit te kijken en met Solestar wordt je nog eens extra verwend. Het zit boordenvol heerlijks zoals zonnebloempitten en chiazaad. Waardoor het zonder meer superfood wordt. Snel naar je Warme Bakker dus voor een heerlijke dosis zonne-energie!

Solestar is niet alleen lekker, het is ook rijk aan vezels, eiwitten, vitaminen en omega-3. Zo wordt Solestar echt superfood!

Wist je dat...

... zonnebloempitten een stof bevatten die ervoor zorgt dat er minder cholesterol vanuit de darmen door het lichaam opgenomen wordt?

... chiazaden één van de rijkste bronnen voor plantaardige omega-3 zijn?

... de gezonde en helende werking van chiazaad en zonnebloempitten al gekend waren door Maya’s, Inca’s en Azteken?

heerlijke recepten

vind een warme bakker in jouw buurt!

Solestar proeven? Vraag ernaar bij de Warme Bakker in jouw buurt.

Recepten voor elke honger

Sterrendessert

Met dit sterrenbrood verover je de harten van klein en groot.

Versierde cambozolapistolet

Breek de walnoten.  Verwarm ondertussen de honing op een zacht vuurtje tot het kookpunt. Voeg er dan een scheutje water en de noten aan toe.  Snijd de chinese kool en meng door de rucola. Besmeer de bodem van het Solestar broodje met de chutney en leg er de versneden sla op. Snij de cambozola in partjes en verdeel ze over de sla.  Werk af met het noten- en honingmengsel en zwarte peper.

Croque madame met ERU Gruyère

Heerlijk receptje met ERU Gruyèrekaas.
Broodje gerookte eendenborst en bloemkool tabouleh

Broodje eendenborst tabouleh

Hak de bloemkool en broccoli fijn. Je gebruikt hiervoor best een cutter. Haal de zaadjes uit de komkommer en snij in fijne stukjes. Meng het geheel samen met de andere ingrediënten in een grote kom tot een stevige massa. Kruid af en voeg nog een snufje sumak poeder toe. Een alternatief voor sumak is zeste van limoen. Smeer de tabouleh op het stokbrood en leg er plakjes eendenborst bovenop. Werk af met enkele druppels balsamico crème en extra kruiden. Serveer met een slaatje van komkommer en tomaat.