Haal snel een lekker zonnetje in huis

Het brood van je Warme Bakker is altijd iets om naar uit te kijken en met Solestar wordt je nog eens extra verwend. Het zit boordenvol heerlijks zoals zonnebloempitten en chiazaad. Waardoor het zonder meer superfood wordt. Snel naar je Warme Bakker dus voor een heerlijke dosis zonne-energie!

Solestar is niet alleen lekker, het is ook rijk aan vezels, eiwitten, vitaminen en omega-3. Zo wordt Solestar echt superfood!

Wist je dat...

... zonnebloempitten een stof bevatten die ervoor zorgt dat er minder cholesterol vanuit de darmen door het lichaam opgenomen wordt?

... chiazaden één van de rijkste bronnen voor plantaardige omega-3 zijn?

... de gezonde en helende werking van chiazaad en zonnebloempitten al gekend waren door Maya’s, Inca’s en Azteken?

heerlijke recepten

vind een warme bakker in jouw buurt!

Solestar proeven? Vraag ernaar bij de Warme Bakker in jouw buurt.

Recepten voor elke honger

Broodrolletjes met geitenkaas

Bereidingstijd: ca. 25 min + 1 u in de koelkast.
knapperig brood met pittige pesto en tomaat

Pittige pesto op je brood

Bereidingstijd: 0-10 minuten.

Versierde cambozolapistolet

Breek de walnoten.  Verwarm ondertussen de honing op een zacht vuurtje tot het kookpunt. Voeg er dan een scheutje water en de noten aan toe.  Snijd de chinese kool en meng door de rucola. Besmeer de bodem van het Solestar broodje met de chutney en leg er de versneden sla op. Snij de cambozola in partjes en verdeel ze over de sla.  Werk af met het noten- en honingmengsel en zwarte peper.

Smørrebrød met biefstuk en gepofte trostomaten

Was de trostomaten en maak de sla schoon. Leg de tomaten in een vuurvaste schotel. Meng een scheut olijfolie met balsamicoazijn en een snuifje rietsuiker en schenk bij de tomaten. Plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Ciseleer de sla: rol de bladeren op en snijd ze in fijne reepjes.

Herfstig picknickbrood

Orzo is de basis van tal van heerlijke smaakcombinaties. Ga snel aan de slag met deze belegtip.