Back to basics met biobrood

Meer en meer mensen kiezen bewust voor eerlijke en natuurlijke producten — biobrood hoort daar zeker bij. En gelijk hebben ze! Want biologisch brood biedt vele voordelen.

Biobrood bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zonder chemische toevoegingen. Bovendien wordt het graan voor het brood geteeld zonder kunstmest of pesticiden. Het resultaat?

“Een puur en gezond brood met een zachte, verse kruim.”

Biobrood bestaat uit 100% biologisch graan dat traag en traditioneel wordt gemalen op een molensteen. Het resultaat?

“Een rijke, volle graansmaak en extra natuurlijke voedingsstoffen.”

Biobrood heb je in alle mogelijke soorten en smaken. Van traditioneel wit en volkoren tot smaakvol spelt en rogge. Het resultaat?

“Een aanbod waarvan ook de meest ‘bewuste’ broodliefhebbers smullen.”

Vijf voordelen van biobrood op een rijtje:

  • Traditioneel op steen gemalen
  • Meer natuurlijke voedingsstoffen
  • Geen additieven of verbeteraars
  • Lange houdbaarheid
  • Rijke, volle graansmaak

Meer weten?
Vraag aan je Warme Bakker naar biobrood. Hij geeft je graag de nodige uitleg om een bewuste keuze te maken. Smakelijk!

 

Recepten voor elke honger

foto van Broodje met mozzarella, tomaat en verse pesto

Tomaat & pesto are the besto!

Snij het brood in dikke sneden. Besmeer het met de groene pesto en beleg met de schijfjes mozzarella. Zet de belegde broodjes 2 minuten onder de grill en laat de mozzarella smelten. Versnijd de lente-ui en de tomaten. Verwarm de pijnboompitten kort in een kleine pan. Bak de champignons in olijfolie en kruid af met zwarte peper. Dresseer de champignons, tomaten, lente-ui en verwarmde pijnboompitten op het gegrilde brood met mozzarella. Werk af met blaadjes verse koriander en chilivlokken.

Halloween: zet eens je tanden in een mummie

In griezelige mummiefilms wil je liefst zo ver mogelijk van de mummie weg blijven. Dat geldt niet voor deze heerlijk zoete mummie. En hij is nog eens heel makkelijk om te maken.

Croque madame met ERU Gruyère

Heerlijk receptje met ERU Gruyèrekaas.
foto van focaccia met zongedroogde tomaten en zwarte olijven

Mediterrane focacciasalade

Lekker bij vlees of vis op de grill. Bereidingstijd: ca. 15 minuten.